Dilluns, 26 octubre 2020
12.9 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

BDBH – 9 Octubre 2020

Acabem la setmana explicant-vos que els SMS, una nova eina per al rastreig de la Covid-19. El departament de Salut ha posat en marxa aquesta setmana una nova eina digital per al rastreig de la Covid-19. Funciona a partir de missatges SMS i una plataforma web: ContacteCovid.cat. Per tant, no cal que l’usuari es descarregui cap aplicació al mòbil. A aquest web s’hi podrà accedir a través d’un codi personal que rebran via SMS totes aquelles persones que estiguin esperant el resultat d’una prova PCR. En el missatge, a més, també s’inclourà informació sobre com fer aïllament preventiu. Això els permetrà fer una llista de contactes estrets que arribarà al sistema de salut si es confirma el positiu en coronavirus. A continuació, el pacient rebrà un segon SMS per validar aquesta llista de contactes i altres informacions per fer el seguiment dels símptomes que pugui tenir.

D’altra banda, també us expliquem que ja s’han obert les inscripcions en el Servei d’Ocupació Municipal per dur a terme els cursos de formació en idiomes -anglès i francès orientats a l’atenció al client- així com per tenir coneixements bàsics d’informàtica. Escoltem les declaracions del regidor Jordi Orobitg.

Després sentim Jennifer Pérez, qui ens donarà detalls de la futura regidoria de Salut Pública, prevista per a l’any que ve.

Tot seguit parlem d’un alumne de l’institut Rocagrossa, que ha quedat el primer a tot Girona i el 7è a Espanya d’un concurs d’anglès anomenat BIG CHALLENGE.

A la segona part ens fem ressò de la presentació de la nova temporada de l’Aurora, feta aquest dijous al Teatre, i anunciem tots els partits i competicions del cap de setmana.

A continuació ens centrem en l’agenda d’aquests dies: des de les jornades europees de patrimoni, a la sessió de contes de demà a la Biblioteca, i sense oblidar les obres de teatre de diumenge i dilluns. Recordem que, després de mesos d’aturada per la Covid, el teló s’aixeca amb OCAÑA: REINA DE LAS RAMBLAS, del Lloret Espai Off. 

Darrers Programes

La història del pop-rock amb les cançons que s’han convertit en autèntics himnes. Dirigeix i presenta, Albert...
L’actualitat musical i les novetats de la setmana, en una edició especial.Un espai...
Avui ens acompanya el rector de la Parròquia de Sant Romà, mossèn Martirià Brugada.Participa...
Avui ens acompanya la representant de la religió Islàmica a Lloret de Mar, Youseff Lyoussi.
La Llista, un programa molt plural per a gent singular. Recupera els espais temàtics més rellevants de...

DARRERS PODCASTS
A LA CARTA

Cocodril Club – 25 Octubre 2020

La història del pop-rock amb les cançons que s’han convertit en autèntics himnes. Dirigeix i presenta, Albert Malla.

Ràdio Box – 24 Octubre 2020

L’actualitat musical i les novetats de la setmana, en una edició especial.Un espai realitzat per Albert Batlle.

Religió Catòlica – 24 Octubre 2020

Avui ens acompanya el rector de la Parròquia de Sant Romà, mossèn Martirià Brugada.Participa realitzant una pregunta a correu@novaradiolloret.org

Religió Islàmica – 24 Octubre 2020

Avui ens acompanya la representant de la religió Islàmica a Lloret de Mar, Youseff Lyoussi.Participa realitzant una pregunta a...