15.4 C
Blanes
Bernat Ribera, a la copa d'Europa.

Bernat Ribera es classifica per a la Copa del Món d’snowboard cross

Ha estat gràcies a l'actuació del lloretenc a l’última Copa d’Europa, celebrada dies enrere a Alemanya.

Bernat Ribera, a la copa d'Europa.

Darreres Notícies

Bernat Ribera s’ha classificat per a la Copa del Món d’snowboard cross, que es disputarà l’any que ve. Ha estat gràcies a la bona actuació de l’última Copa d’Europa en què ha participat, celebrada dies enrere a Alemanya.

El lloretenc va aconseguir finalitzar sisè, en les seves primeres semifinals europees, i va sumar 144 punts, superant amb escreix els 75 necessaris per accedir a la Copa del Món.

Ell mateix es mostra molt satisfet amb la seva actuació. “Portem molt temps treballant per tenir resultats com aquest i assegurar-me els punts em dona tranquil·litat per les curses que falten”, exposa.

En Bernat Ribera, a la Copa d’Europa a Alemanya.

La competició a Alemanya va ser dura, amb contrincants de nivell que són habituals en les Copes del Món. Bernat Ribera es mostra molt orgullós d’haver pogut, fins i tot, eliminar algun d’ells.

“Hi havia molt nivell, era una Copa d’Europa que no coincidia amb cap competició i va competir gent habitual de Copes del Món”, assenyala.

Ara, l’esportista competirà en tres cites més, per tancar la temporada. A finals d’aquest mes de març, disputarà dues Copes d’Europa, que se celebraran a Suïssa. A l’abril, serà el torn del Campionat d’Espanya, que es durà a terme a Baqueira.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist