7.4 C
Lloret de Mar

Blanco, 25è a la Jean Bouin, es queda a les portes d’establir un rècord per problemes generals a la sortida

El llançament de confetis previ al tret inicial va provocar que molts corredors comencessin el recorregut abans del que tocava i, per aquest motiu, es van afegir dos segons a les marques.

José Luís Blanco a la Jean Bouin (La Sansi)
José Luís Blanco a la Jean Bouin (La Sansi)

Darreres Notícies

José Luis Blanco va participar aquest cap de setmana en la mítica cursa Jean Bouin de Barcelona, amb un 25è lloc. El corredor de La Sansi va obtenir un temps de 15 minuts i 34 segons, però l’organització va sumar dos segons més a cada participant per problemes en la sortida.

servicios profesionales jimenez

El llançament de confetis previ al tret inicial va provocar que molts corredors comencessin el recorregut abans del que tocava i, per aquest motiu, es van afegir dos segons a les marques. Per tant, José Luis Blanco va obtenir un temps oficial de 15 minuts i 36 segons. Tal com explica l’atleta lloretenc, aquests dos segons de més li van impedir establir el rècord català de 45 a 50 anys.

“Dos segons, en una cursa de 5 o 10 quilòmetres, no és preocupant, però sí en el meu cas perquè el rècord M45 era 15 minuts i 36 segons i jo vaig fer 15 minuts i 34 segons”

José Luís Blanco

La mítica cursa Jean Bouin, de Barcelona, ha celebrat aquest cap de setmana la seva edició número 99, amb més de 9.000 participants.

spot_img

El + Vist