12.3 C
Blanes
Sortida de la cursa de Nadal

Blanco i Quílez guanyen la Cursa de Nadal, amb 850 participants

Els diners es destinaran a la Marató de TV3. Encara s’ha de comptabilitzar la quantitat recollida, però superarà els 2.000 euros.

Sortida de la cursa de Nadal

Darreres Notícies

Els atletes José Luís Blanco i Anna Quílez han guanyat la cursa solidària de Nadal, feta aquest diumenge pels carrers de Lloret de Mar. Blanco, amb un temps de 15 minuts i 2 segons, i Quílez, amb 18 minuts i 5 segons, van arribar els primers a la meta en homes i dones, respectivament.

La prova, de caràcter popular i amb un recorregut de cinc quilòmetres, va comptar amb 850 persones inscrites, entre les que hi havia altres atletes però també esportistes com Miguel Molina, l’alcalde Dulsat i regidors de l’Ajuntament, a més de veïns de Lloret i rodalies. Recordem que els diners es destinaran a la Marató de TV3. Encara s’ha de comptabilitzar la quantitat recollida, però superarà els 2.000 euros.

El regidor d’Esports, Joan Bernat, valora en “termes positius” la xifra de participants.

Tot i ser una cursa de caràcter popular, cada any hi ha atletes que arriben els primers. De fet, és tot un “espectacle” veure’ls córrer pels carrers i el passeig de Mar de Lloret.

Joan Bernat considera que és una bona manera d’acabar l’any fent una cursa com aquesta, que a més és solidària amb la Marató de TV3.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist