10.2 C
Lloret de Mar

Blaumut inaugura les Nits de Marimurtra divendres

Blaumut inaugura divendres les Nits de Marimurtra d’aquest estiu. El festival de petit format del jardí botànic blanenc arriba amb novetats importants. D’una banda, s’ha apostat per un cartell de qualitat, amb artistes coneguts com són els propis Blaumut, o com Bruno Oro, la Iaia, Cris Juanico i Joan Dausà. D’altra banda, s’ha ampliat l’aforament […]

Cartell
Cartell

Darreres Notícies

Blaumut inaugura divendres les Nits de Marimurtra d’aquest estiu. El festival de petit format del jardí botànic blanenc arriba amb novetats importants. D’una banda, s’ha apostat per un cartell de qualitat, amb artistes coneguts com són els propis Blaumut, o com Bruno Oro, la Iaia, Cris Juanico i Joan Dausà. D’altra banda, s’ha ampliat l’aforament fins a les 250 persones.

El director del festival, Jaume Dulsat, assegura que la programació és gairebé immillorable. Jaume Dulsat creu que el secret de les Nits de Marimurtra és l’indret, que és únic.

El festival s’adreça, sobretot, a un públic de proximitat, ja que la majoria dels artistes canten en català.

Una altra novetat d’aquest estiu és que les entrades es poden comprar per internet, a la pàgina de les Nits de Marimurtra. A més, hi ha els canals habituals, que són la floristeria La Camèlia, tant de Lloret com de Blanes, i el Vineo Gastrobar de Blanes.

Tots els concerts començaran a les deu de la nit, tot i que el paratge estarà obert des de les nou amb servei de bar.

spot_img

El + Vist