13.8 C
Lloret de Mar

Bolsena retornarà “l’honor” creant a la vila italiana un monument dedicat a Lloret

L'anunci l'ha fet l'alcalde bolsenès, Paolo Equitani, durant la inauguració de l'escultura, ubicada a Sant Quirze.

Darreres Notícies

Des d’aquest dissabte, diada de Sant Romà, s’ha incorporat un nou monument a la via pública de Lloret de Mar. Ubicat a la rotonda de Sant Quirze, és una bonica silueta de la ciutat italiana de Bolsena, amb motiu del 10è aniversari de l’argermanament entre dues destinacions turístiques que comparteixen devoció per Santa Cristina.

servicios profesionales jimenez

Amb motiu d’aquest acte tan especial, ha vingut fins a la vila una delegació de veïns bolsenesos. Entre ells, l’alcalde Paolo Equitani, que ha anunciat que retornaran “aquest honor” creant un monument a la seva ciutat que recordi Lloret. Durant la inauguració del monument, Jaume Dulsat ha argumentat que l’han ubicat a Sant Quirze perquè “és una zona de desenvolupament de Lloret de Mar on s’uneixen la tradició i la modernitat”. 

Després de descobrir l’escultura -obra del blanenc Sergi Ros-, lloretencs i bolsenesos han anat aquest dissabte fins a l’Ajuntament, on Equitani ha signat el llibre d’honor.

A més, s’han subscrit formalment els deu anys d’agermanament i s’han intercanviat uns quants regals. Han consistit en la reproducció en miniatura del monument, un quadre amb puntes de coixí (fet per una escola d’allà) i la reproducció d’una teranyina que l’Obreria de Santa Cristina lliura a la vila bolsenesa.

spot_img

El + Vist