24.8 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

Bon Dia Bona Hora – 1 Abril 2022

L'informatiu matinal

Acabem la setmana explicant-vos que la solidaritat cap a les famílies ucraïneses desplaçades a Lloret no s’atura. Les iniciatives solidàries cap a les famílies desplaçades d’Ucraïna fins a Lloret de Mar no s’aturen. En volem destacar uns quantes, que han tingut lloc els darrers dies. Com per exemple dues escoles de Malgrat de Mar que han recollit tot tipus d’ajuda per als ucraïnesos i una part, 14 caixes d’aliments, han arribat fins al Puntet. D’ajuda també n’ha recollit el casal de la gent gran, l’empresa La Lloretense Jove -amb caixes de llet i refrescos- així com l’escoleta l’Onada, que ha reunit productes infantils. Recordem que a Lloret de Mar es recullen aliments als Puntets i que es duen fins al pavelló, a on es centralitza l’ajuda per a les famílies vingudes d’Ucraïna, les quals compten amb un punt d’atenció al centre cívic de Can Carbó.

Avui sabrem quins actes es duen a terme a Lloret amb motiu del dia mundial de conscienciació sobre l’autisme, amb la implicació de l’associació Pas a Pas i l’escola Pompeu Fabra.

Tot seguit, obrim plana esportiva per fer-nos ressò de la presentació, ahir a Lloret, del llibre que recull els 114 gironins que han jugat a la Primera Divisió de Futbol, com els lloretencs Marc Muniesa i Rubén Yáñez. 

A més de posar-nos al dia amb els resultats de tennis i pàdel, anunciar els partits del cap de setmana i recordar que diumenge s’inaugura el nou skate park, un equipament esportiu molt esperat a Lloret.

A la segona part, felicitem el lloretenc Joan Domènech, flamant premi Sant Roc.

A la segona part, xerrem de l’adaptació teatral de la novel·la NADA, que la Caravana de les Arts estrena el proper dilluns a l’institut Rocagrossa.

Després, repassem l’agenda del cap de setmana, marcada avui per la xerrada de l’advocat Jordi Pina al Casinet, o bé per LEON, una relectura teatral del PETIT PRINCEP.

Darrers Programes