8 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

Bon Dia Bona Hora – 1 Agost 2022

Iniciem la setmana explicant-vos que el govern actualitza el protocol davant les punxades a discoteques. Qualsevol persona que sospiti que pot haver estat víctima d’una punxada en un local d’oci nocturn pot optar a rebre profilaxi per exposició al VIH i a fer-se anàlisis toxicològiques com més aviat millor. Són les dues principals novetats que […]

Iniciem la setmana explicant-vos que el govern actualitza el protocol davant les punxades a discoteques. Qualsevol persona que sospiti que pot haver estat víctima d’una punxada en un local d’oci nocturn pot optar a rebre profilaxi per exposició al VIH i a fer-se anàlisis toxicològiques com més aviat millor. Són les dues principals novetats que recull el nou protocol de la Generalitat. Entre els casos de punxades detectades a Catalunya no s’ha trobat cap vinculació amb algun delicte posterior, com robatoris o agressions sexuals. Ja hi ha hagut una 20a de denúncies per aquests fets, la gran majoria de les quals interposades per dones. La major part de les punxades, una dotzena, s’han produït a Lloret de Mar i la resta, a Barcelona. Ara en parlem, així com que Lloret de Mar recupera els festivals folklòrics i les actuacions de bandes internacionals.

D’altra banda, a l’Eli Keegan li preguntarem també pel tràiler de l’esperada sèrie HOUSE OF THE DRAGON, que s’estrena aquest mes d’agost a HBO, amb escenes rodades als jardins de Santa Clotilde, així com pel cicle Fenals de Música, que comença aquest dijous.

Tot seguit, fem balanç del festival de drons, que ha permès viure un cap de setmana intens amb tres espectacles diferents, d’àmbit internacional. En parlem amb el regidor Jordi Orobitg.

A més, avui hi ha ple ordinari, amb 18 punts en l’ordre del dia, com encarregar el projecte del camí de ronda entre Cala Gran i Cala Trons, un pla d’igualtat a l’ajuntament fins al 2026 i un parell de mocions de l’oposició.

Darrers Programes

Lloret Esportiu – 30 Gener 2023

Cocodril Club – 29 Gener 2023

Ràdio Box – 28 Gener 2023