1.8 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

Bon Dia Bona Hora – 1 Desembre 2021

L'informatiu matinal

Lloret participa aquests dies a la fira IBTM de Barcelona. La fira se centra en el turisme de congressos i és una cita obligada per a la destinació.

Va començar dimarts i acabarà dijous, al recinte de Fira Barcelona Gran Via. Li preguntem com està anant a la gerent de Lloret Turisme, Elizabeth Keegan. I aprofitant que parlem amb ella, també li demanem valoracions del Lloret Outdoor Festival que ha tancat la seva 5a temporada amb més de 10.000 assistents.

En l’àmbit de l’educació, parlem de dues qüestions: d’una banda, de la commemoració del Dia Internacional de les Ciutats Educadores, que es va fer ahir, 30 de novembre. De l’altra, del projecte Rossinyol, que es va presentar divendres passat. Tot plegat, ho comentem amb el regidor d’Educació, Albert Ferrández.

En plana esportiva, la regidora Ana García-Castany ens explica què s’ha de fer per participar a la Cursa de Nadal, que tornarà a celebrar-se després que l’any passat s’hagués de fer virtualment. Serà el 19 de desembre i la regidora ens en dona tots els detalls.

De l’agenda, també ens fixem amb una activitat familiar que es farà aquests dies de pont que tenim per davant: es tracta d’una activitat per buscar el tió als Jardins de Santa Clotilde. El regidor de Patrimoni Cultural, Xavi Flores, ens ho explica.

Acabem, també en clau cultural, presentant la nova cançó que ha publicat la lloretenca Ainhoa Sánchez. Es titula “Kiss Me too”.

Darrers Programes