8 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

Bon Dia Bona Hora – 1 Desembre 2022

L'informatiu matinal

Avui parlem d’una nova candidatura a Lloret de Mar: Tots per Lloret. Tots per Lloret és el nom del nou partit que encapçalarà l’actual primer tinent d’alcalde, Albert Robert. La candidatura s’ha presentat aquest dimecres al vespre amb una sala polivalent plena a vessar.

Durant la seva intervenció, Albert Robert ha fet un repàs del més destacat dels dos mandats en què ha estat al govern i ha presentat alguns dels projectes que tenen sobre la taula. A més, ha assegurat que amb vuit anys al govern té l’experiència suficient per liderar l’Ajuntament i encara manté intacta la il·lusió del primer dia. Avui ens visita aquí als estudis per parlar-nos del nou projecte: Tots per Lloret.

Entrevistem la presidenta de Càritas Lloret, Lucía Echegoyen, per saber com va anar el Gran Recapte del cap de setmana passat.

Expliquem que les obres de l’accés a la urbanització Els Pinars provocaran talls en els dos sentits de la marxa al llarg del dia i demà. Escoltem el que ens explica el regidor Jordi Sais.

Avui, primer de desembre, s’obren les inscripcions per participar a la Cursa de Nadal, que se celebrarà el 24 de desembre al matí. Escoltem un dels organitzadors, Àngel Mullera, i parlem amb la regidora d’Esports, Ana García-Castany.

També s’han obert les inscripcions per participar a la desena edició del Rally de Lloret. Ho comentem amb tots els detalls.

Avui hi ha sessió del Cineclub Adler. Es projectarà la pel·lícula “Zombi Child”, de Bertrand Bonello, com a obertura del festival Lloret Negre. En parlem amb el president del cineclub, Joan Moret.

També comentem que avui hi ha programada la xerrada amb el reconegut periodista Javi Martín, que exposarà la seva experiència amb una malaltia mental. I també avui s’inaugura el servei de canguratge universal.

Darrers Programes

La Llista – 6 Febrer 2023

Lloret Esportiu – 6 Febrer 2023

Cocodril Club – 5 Febrer 2023