7 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

Bon Dia Bona Hora – 1 Febrer 2022

L'informatiu matinal

Aquest dimarts us expliquem que s’ha aprovat el nou contracte del servei de neteja de les dependències municipals. Clanser i Eulen són les dues empreses contractades pel consistori amb el nou contracte, que tindrà vigència de dos anys, amb possibilitat de prorrogar-lo fins a un màxim de tres anys més. Recordem que quan va esclatar la pandèmia es van haver de retallar despeses i una va ser el contracte de neteja. La reducció de pressupost va generar molta polèmica, però ara el Govern municipal s’ha compromès a fer una modificació a l’alça tant bon punt la situació econòmica de l’Ajuntament millori. Un anunci que ha fet decantar el vot de Lloret en comú, que ha votat a favor del contracte. També hi ha donat suport Força Lloret, mentre que Cs i PSC hi ha votat en contra. Avui parlem amb els diferents grups municipals per conèixer les diferents opinions al respecte.

Avui expliquem que el nou CDA ha obert les portes i que ahir dilluns s’hi va fer la visita amb l’alcalde i els regidors. El local està situat a tocar de Benestar i Família.

Tot seguit, en plana esportiva, ens fem ressò de la crida que fa el Lloret Esportiu Futbol Sala a nenes entre 10 i 13 anys perquè formin part de l’entitat. Per donar a conèixer el futbol sala, organitza aquests dies sessions obertes d’entrenament per a noies.

A continuació, donem a conèixer dades del Puntet durant el 2021 i les valoracions de la regidora de Joventut, Marina Nicolàs.

I acabem recordant que avui s’obren les preinscripcions per als cursos d’idiomes i d’informàtica del SOM. Es tracta de formació gratuïta, adreçada als residents de Lloret.

Darrers Programes