11.7 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

Bon Dia Bona Hora – 1 Febrer 2023

Avui les noves tecnologies tindran un pes important en el programa. Entrevistem el regidor de Serveis Públics i Noves Tecnologies, Albert Robert, per comentar dues qüestions. D’una banda, parlem de l’enllumenat intel·ligent que s’està instal·lant al passeig marítim, on s’estan canviant tots els pals de llum, que estaven molt deteriorats. Els treballs van a càrrec […]

Avui les noves tecnologies tindran un pes important en el programa. Entrevistem el regidor de Serveis Públics i Noves Tecnologies, Albert Robert, per comentar dues qüestions. D’una banda, parlem de l’enllumenat intel·ligent que s’està instal·lant al passeig marítim, on s’estan canviant tots els pals de llum, que estaven molt deteriorats. Els treballs van a càrrec de Red.es i les noves instal·lacions incorporen el que s’anomena “telegestió”, que permet una millor eficiència energètica i sostenibilitat. D’altra banda, al regidor li preguntem pel futur Smart Center, que s’ubicarà en un edifici del nucli antic, concretament al carrer Capità Conill i Sala. L’edifici s’ha adquirit amb els fons Next Generation.

L’ajuntament ha publicat el calendari fiscal d’aquest 2023, on es detalla quan es cobrarà cada tribut municipal. Ens en dona els detalls la regidora d’Hisenda, Lara Torres.

Repassem totes les activitats programades aquest dissabte, a la Revetlla d’entitats que es durà a terme en el marc de la Capitalitat de la Cultura Catalana. N’escoltem alguns dels protagonistes i també el regidor de Cultura, Cristian Fernández.

Avui ens visita als estudis de la ràdio el músic lloretenc Encito Poblete, que aquest divendres publicarà el seu primer tema, titulat “En otro lugar”, amb un projecte anomenat Hortensia. Li preguntarem per tot plegat.

Entrevistem, també, en Miquel Joancomartí, representant del Xino-Xano, perquè l’entitat organitza la tirada a l’art aquest diumenge al matí.

Tanquem el programa d’avui amb diferents temes esportius. Expliquem que surten a licitació els bars de quatre instal·lacions esportives de la vila: els del Camp de futbol Municipal, el Pavelló Municipal, el Camp de futbol del Molí i el Pavelló del Molí.

També comentem que Ona Blasco s’ha proclamat per segona vegada campiona d’Espanya sub19. La lloretenca, de 16 anys, era la favorita i es va imposar davant de competidores de més edat. Sentirem a la mateixa Ona Blasco.

Finalment, expliquem com li va anar al Club Rem Santa Cristina i el Club Rem Hotelers el cap de setmana passat l’inici de la temporada de Batel, amb la primera jornada de lliga. La competició es va disputar a Flix.

Darrers Programes