24.8 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

Bon Dia Bona Hora – 1 juliol 2022

L'informatiu matinal

Aquest divendres ens fem ressò del cap de setmana festiu i reivindicatiu a Lloret de Mar amb la celebració de la primera edició del Pride Costa Brava. S’organitza amb motiu del Dia Internacional de l’Orgull LGTBIQ+, en què el col·lectiu celebra, reclama i demana tolerància i igualtat per a les persones lesbianes, gais, bisexuals, transsexuals, intersexuals, queer i altres orientacions. A Lloret de Mar, el Pride Costa Brava se celebra aquest dissabte a la tarda, amb la participació d’artistes locals i, també, d’altres reconeguts com Soy una Pringada o Yurena, entre altres. Les actuacions dels diferents artistes estaran concentrades en l’anomenada Peluca’s Party, aquest dissabte, a partir de les sis de la tarda, a la plaça Germinal Ros, al davant del Teatre Municipal. La previsió és que la celebració acabi cap a les dues de la matinada. Però a banda d’aquesta festa, diversos negocis privats s’han volgut sumar a la celebració.

Expliquem que CCOO es manifesta aquest matí a Lloret per denunciar la situació de bloqueig en les negociacions dels convenis col·lectius dels sectors de serveis. Serà a dos quarts de dotze del matí, a la plaça Pere Torrent. Entrevistem Antonio Ferro,secretari general de la Federació de Serveis de CCOO a Girona.

Després, ens fem ressò de la tornada del cicle “Sardanes a la fresca”. Ho farà amb la normalitat de sempre. Després d’haver de fer audicions sense ballades per la situació de pandèmia, aquest estiu es recupera el format de dues sardanes per escoltar i la resta, per ballar. Ens ho explica Josep Antoni Sánchez.

A continuació, sabem més coses de l’exposició col·lectiva “Pintors de Lloret”, que s’inaugura avui a les vuit del vespre i que es podrà visitar a la Casa de la Cultura del 4 de juliol al 5 d’agost. Entrevistem la seva responsable, Stella González.

I en plana esportiva parlem amb la lloretenca Mireia Hernández, que ha participat aquests dies en el Mundial absolut de natació artística, amb la Selecció Espanyola. Finalment, el combinat ha aconseguit pujar al podi, en la tercera posició, assolint la medalla de bronze.

Darrers Programes