27.7 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

Bon Dia Bona Hora – 1 Juny 2022

L'informatiu matinal

Aquest dimecres us expliquem que avui totes les platges i cales de Lloret compten amb socorristes. Aquest primer de juny, entra en funcionament el servei de salvament i socorrisme a les cales de Lloret de Mar. A les platges ja hi són des del 15 de maig. Per tant, des d’aquest dimecres, tot el litoral de la vila -tant Lloret centre, com Fenals, Cala Canyelles, Sa Boadella i Santa Cristina- compta amb un total de 17 socorristes. Una quantitat que s’incrementa els mesos de juliol i agost, fins arribar a un màxim de 25 professionals. A banda del servei de salvament, les platges compten amb els serveis habituals ja instal·lats: com els bars i restaurants, les guinguetes de gelats, així com els serveis aquàtics, com els patins. Ben aviat també s’espera que es munti tota una novetat de la temporada: un parc inflable situat al mar, a davant de la platja del centre. De tot plegat i d’altres temes en parlem amb la regidora Marina Nicolàs.

L’Ajuntament ha celebrat la festa de cloenda del Projecte Rossinyol, amb 19 parelles formades en aquest curs, entre estudiants de la Universitat de Girona i alumnat nouvingut. Escoltem una de les mentores així com a Albert Ferrández, regidor d’Educació.

També anunciem que avui es posa punt i final a l’Estudiant de Ferro amb la prova de natació i 120 alumnes implicats.

Ens fem ressò de la visita del diputat Marc Parès, de En Comú Podem, que ha vingut aquest dimarts a Lloret per presentar la proposta de llei de barris verds a les associacions de veïns.

A la segona part, felicitem l’actor Fermí Reixach, com a nou membre d’honor de l’Acadèmia del Cinema Català.

Després parlem de la Festivitat de Sant Elm, amb el president de la confraria, Ignasi Riera, la qual entregarà fons econòmics a la comunitat ucraïnesa de Lloret.

I acabem amb l’exposició de manualitats del casal de la gent gran i dels centres cívics, que avui obre portes a la Biblioteca.

Darrers Programes