11.7 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

Bon Dia Bona Hora – 1 Març 2023

L'informatiu matinal

L’alcalde de Lloret, Jaume Dulsat (de Junts per Lloret), deixa el càrrec després de vuit anys al capdavant del consistori.

En un comunicat, Dulsat explica que s’ha presentat un nou projecte professional que li demana incorporació immediata i que no li permet la dedicació que requereix l’alcaldia de Lloret. Conclou que el més coherent és renunciar al càrrec. Jaume Dulsat continuarà a l’equip de govern com a regidor sense sou fins a final de la legislatura. És a dir, fins el proper mes de maig.

El proper dilluns, 6 de març, està prevista la celebració d’un ple extraordinari per formalitzar la seva renúncia. L’entrevistem en directe.

Avui ens fem ressò d’un presumpte assetjament contra unes noies, que va sorgir en el ple de dilluns arran d’una pregunta dels comuns. Les explicacions les dona Jennifer Pérez, regidora d’Igualtat.

Aquest dissabte, el Lloretenc Melcior Montero, cap de sala del Celler de Can Roca, oferirà un tast de vins al Mercat Municipal. L’escoltem.

Recordem que avui es tanca l’aparcament de Sa Caleta per unes obres i que es fa una xerrada sobre alimentació en nadons lactants a la Biblioteca.

Entrevistem el regidor Xavi Flores per saber en què consisteix el recordatori interactiu per a la cita prèvia. S’ha posat en marxa recentment.

Anunciem la celebració de l’aplec dels perdons d’aquest diumenge que se celebra amb plena normalitat i l’esperat relleu de les obreres.


Darrers Programes