9.9 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

Bon Dia Bona Hora – 1 Octubre 2021

L'informatiu matinal

Acabem la setmana informant-vos que la celebració del Dia Mundial del Turisme deixa prop de 800 visites als equipaments culturals de Lloret de Mar. Entre les quatre jornades, del 24 al 27 de setembre, la vila ha registrat un total de 785 visites entre totes les propostes que s’han ofert. Recordem que el passat dilluns, Dia Mundial del Turisme, es va dur a terme una jornada de portes obertes a diversos elements patrimonials de Lloret. El més visitat ha estat, com és habitual, els Jardins de Santa Clotilde, amb 210 persones, seguit per les 61 que van visitar el Museu del Mar, les 60 que ho van fer al Turó Rodó o les 56 que van escollir el Castell de Sant Joan. A més, 9 persones també van optar per conèixer la masia de Can Saragossa.  A banda d’aquesta jornada de portes obertes, Lloret ha comptat amb un programa d’activitats més ampli en els dies anteriors, amb visites guiades com “Lloret, terra de llorers”, la gimcana al Turó Rodó, l’exposició “Lloret Km 0”, la Ruta indiana o les havaneres als Jardins de Santa Clotilde. A més, s’han dut a terme dos espectacles del Lloret Espai Off: Full House, amb 84 espectadors, i Kill Fiction, amb 250. Ho valorem en uns minuts amb una entrevista amb Elizabeth Keegan, gerent de Lloret Turisme. 

Sabrem com va anar la presentació de la 13a edició dels Dijous de l’Aurora. L’acte es va fer ahir a la tarda, a la Plaça Pere Torrent. Escoltem algunes de les protagonistes. 

Després, ens fem ressò del nou taller de costura bàsica que ofereix a partir d’aquest pròxim dilluns el Rober de Càritas de Lloret. La proposta, que té totes les places exhaurides, es farà cada dilluns al matí, de 10 a 12. Escoltem la presidenta de Càritas a la vila, Lucia Echegoyen. 

Obrim plana esportiva per anunciar els partits de competició del cap de setmana. Dos equips inicien el campionat de lliga: són el Club de Futbol Lloret i el Club Futbol Sala Lloret. Ho repassem, juntament amb la resta de partits.

A la segona part, expliquem que Lloret de Mar se suma a la celebració del 21è Cap de Setmana Ibèric, amb diverses activitats entre dissabte i diumenge. Cada any, la celebració se centra en un tema concret. Enguany, el Cap de Setmana Ibèric es dedicarà a les xarxes de comunicació de la societat ibèrica. Entrevistem Xavi Flores, regidor de Patrimoni Cultural.

I repassem altres activitats de l’agenda del cap de setmana, com les últimes jornades del Festival MontPhoto, l’exposició d’imatges de l’1 i el 3 d’octubre del 2017 a la vila, una classe oberta d’arts marcials a l’Institut Rocagrossa i la sessió del Racó dels Contes. 

Darrers Programes

La Llista – 7 Febrer 2023

La Llista – 6 Febrer 2023