10.5 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

Bon Dia Bona Hora – 1 Setembre 2022

El CAP de Lloret de Mar acollirà, aquest trimestre, l’Escola de Salut del Maresme i la Selva. Serà un espai de trobada adreçat a persones majors de 60 anys, amb l’objectiu de promoure bons hàbits i aprendre a conèixer i millorar la salut física i mental. A més, amb aquest nou servei, es vol combatre […]

El CAP de Lloret de Mar acollirà, aquest trimestre, l’Escola de Salut del Maresme i la Selva. Serà un espai de trobada adreçat a persones majors de 60 anys, amb l’objectiu de promoure bons hàbits i aprendre a conèixer i millorar la salut física i mental.

A més, amb aquest nou servei, es vol combatre la soledat d’algunes persones. Els participants faran un seguit d’activitats a la setmana relacionades amb la salut, l’envelliment actiu, les relacions socials i la seguretat ciutadana. Aquest trimestre, es durà a terme als CAP de Lloret i Calella i les inscripcions estan obertes.

És un projecte que forma part del programa de Benestar Emocional i Salut Comunitària de la Corporació de Salut del Maresme i La Selva, que compta amb el suport dels ajuntaments de Lloret i Calella. Per conèixer tots els detalls entrevistem la referent del programa, Sílvia Rams.

Entrevistem el portaveu de Cs, Jordi Hernández, perquè la formació reclama que es convoqui un ple extraordinari per parlar sobre l’estat del municipi. La sessió ja es va fer el 2021. Li preguntem tots els detalls al respecte.

També expliquem que el 18 de setembre se celebra a Lloret de Mar la Cabra’s Trail Lloret, una cursa de muntanya que comptarà amb dues distàncies: una de 7 quilòmetres, anomenada La Cabreta, i una altra de 14 quilòmetres, coneguda com La Cabrona. En parlem amb un dels organitzadors, Víctor Martínez.

Avui comença el mes de setembre i donem les novetats que hi ha referents al servei de socorrisme a la platges de Lloret. Escoltem el coordinador de Proactiva al municipi, Joel da Silva.

El popular cuiner Chicote ha estat a Lloret aquesta setmana per gravar un capítol del programa “¿Te lo vas a comer?”, on ha entrevistat el lloretenc Albert Vinyals, expert en Psicologia del Consum, a qui escoltem avui.

Expliquem que l’Ajuntament ha fet un reconeixement als establiments que més vidre han reciclat aquest estiu, en el marc del “Movimiento Banderas Verdes” d’Ecovidrio. Són l’Hotel Garbí, el Bar Parada i el restaurant El Trull, cadascun en la seva categoria.

Finalment, recordem que aquest vespre hi ha nou concert del Festival de Guitarra del Mediterrani. En aquesta ocasió, actuarà Tono Blasi, que també és organitzador del festival.

Darrers Programes