4.8 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

Bon Dia Bona Hora – 10 Agost 2021

Iniciem el Bon Dia Bona Hora d’aquest dimarts explicant-vos que la Generalitat i l’Organització Mundial del Turisme organitzen el Congrés Mundial de Turisme Esportiu a Lloret de Mar. Serà el 25 i 26 de novembre, al Palau de Congressos Olympic, i comptarà amb ponents de reconegut prestigi internacional. Es preveu l’assistència de mig miler de professionals i experts del sector. Al llarg de dos dies, Lloret es convertirà en un punt de debat i reflexió sobre l’esport, amb un programa complet de conferències, tallers i taules rodones. Es parlarà de dos reptes que ha imposat la Covid-19 al sector, però també s’abordaran temes com les tendències en l’esport i l’activitat física, la innovació en el desenvolupament del turisme esportiu o l’assistència en massa a esdeveniments, entre altres qüestions. El congrés se celebrarà en format híbrid, i es podrà assistir tant de manera presencial com virtual. L’objectiu és reforçar la relació entre el turisme esportiu i el desenvolupament sostenible i inclusiu, la diversificació, la diferenciació i la desestacionalització.

Expliquem que l’Ajuntament de Lloret torna a organitzar les visites guiades al Castell d’en Plaja, després de l’èxit de l’anterior convocatòria. Es faran del 16 al 22 d’agost i les places es poden reservar a partir d’aquest dimecres. Entrevistem el regidor de Patrimoni Cultural, Xavi Flores.

Després, ens fem ressò de l’espectacle “Peix”, que es podrà veure aquest nit, a les nou, dins del Lloret Outdoor Summer Festival. És un solo de petit format de carrer, basat en el circ i els pallassos, que es farà a la Roca d’en Maig.

A la segona part, entrevistem l’actor lloretenc Paco Moreno. Aquest dilluns, s’ha estrenat la sèrie “Buga Buga”, on hi apareix fent de paleta. De moment, s’han pogut veure els dos primers dels sis capítols que formen aquesta producció, creada per Alba Simón i Ana Millán.

Tot seguit, parlem de l’exposició “Maquetisme Naval, que es pot visitar aquests dies a Blanes. Els autors són dos lloretencs, pare i filla: Joan Geremias Ribas i Cristina Geremias Llinàs, que ens expliquen com és la mostra.

I acabem recordant que aquesta nit es podrà veure “Maléfica: Maestra del Mal”, en la cinquena sessió del cicle Cinema d’Estiu. El film, del 2019, està protagonitzat per Angelina Jolie i és una seqüela de “Malèfica”, que es va portar als cinemes l’any 2014. 

Darrers Programes