11.7 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

Bon Dia Bona Hora – 10 Febrer 2023

Aquest divendres us expliquem que més de 120.000 persones gaudiran del Carnaval de la Costa Brava Sud a Blanes, Lloret i Tossa, el qual s’ha presentat en roda de premsa aquest dijous. Després de dos anys sense rua conjunta, les tres poblacions veïnes s’uneixen de nou per celebrar aquesta programació considerada un referent al territori. Jaume […]

Aquest divendres us expliquem que més de 120.000 persones gaudiran del Carnaval de la Costa Brava Sud a Blanes, Lloret i Tossa, el qual s’ha presentat en roda de premsa aquest dijous. Després de dos anys sense rua conjunta, les tres poblacions veïnes s’uneixen de nou per celebrar aquesta programació considerada un referent al territori. Jaume Dulsat, alcalde de Lloret, a qui escoltem en el programa, subratlla la tornada a la “normalitat definitiva” amb el Carnaval i posa en valor la feina feta per les colles participants. També sentim els alcaldes de Blanes i Tossa, Àngel Canosa i Ramon Gascons. Entre les tres poblacions, hi ha prop d’una 30a d’actes programats, entre rues, concursos, concerts, tallers, àpats populars i l’enterrament de la sardina. 

Avui donem l’última hora del rally de Lloret, que comença aquest divendres amb 145 equips participants. A més, anunciarem tots els partits del cap de setmana.

En plana de política, expliquem en què consisteix la campanya de Junts per Catalunya sobre els grans equipaments fets a Lloret en mandats anteriors, com la piscina, el teatre, la casa de la cultura o la caserna.

Tot seguit, escoltem un mag. Es diu Ignasi Stigman i aquest dimarts ha meravellat els alumnes del Coll i Rodès amb una classe de matemàgia, en què han après nocions de ciències exactes amb trucs de cartes i malabars. I s’h han passat d’allò més bé.

A la segona part, desgranem l’agenda d’aquests dies, marcada per una funció del Lloret Espai Off al Trull, una sessió de showcooking al mercat amb el xef Fran Agudo així com el campionat de Catalunya de Sambo.

Darrers Programes