7.3 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

Bon Dia Bona Hora – 10 Gener 2023

Avui us expliquem que es confirma el candidat de Valents a Lloret, el desè que es presenta, fins al moment, a les eleccions municipals. Demetrio Olivas, president de la Junta Local de Valents a Lloret de Mar, serà el candidat a l’alcaldia del municipi de cara a les eleccions d’aquest mes de maig. Amb l’anunci […]

Avui us expliquem que es confirma el candidat de Valents a Lloret, el desè que es presenta, fins al moment, a les eleccions municipals. Demetrio Olivas, president de la Junta Local de Valents a Lloret de Mar, serà el candidat a l’alcaldia del municipi de cara a les eleccions d’aquest mes de maig. Amb l’anunci de Demetrio Olivas al capdavant de Valents, ja coneixem fins a 10 caps de llista per a Lloret. Són Albert Ferrández per ERC, Lara Torres per Sumem Lloret, Joan Carles Amaya per Més Lloret, Adrià Lamelas pel PSC, Albert Robert per Tots per Lloret, Frederich Guich per Lloret en Comú Podem, Jordi Martínez per Junts, Jordi Hernández per Ciutadans i Miguel Moreno pel PP. El proper 28 de maig és la data fixada a les urnes. A diferència d’altres comicis, les eleccions municipals estan fixades per llei: sempre són cada quatre anys. Exactament, el quart diumenge del mes de maig. En el programa d’avui entrevistem Demetrio Olivas.

D’altra banda, hem començat l’any amb reserves de sang per només 5 dies a Catalunya, quan la situació òptima serien 8 o 9 dies de reserves, mentre les necessitats als hospitals continuen. En parlem amb Meritxell Casacuberta, del Banc de Sang i Teixits de Girona.

A la segona part, anunciem que Lloret serà la seu d’una trobada d’unitats canines policials de tota Espanya el proper 3 de febrer. Els detalls, els dona Jordi Sais, regidor de Seguretat.

Tot seguit, parlem amb Albert Robert, regidor d’Urbanisme, sobre l’obertura del tercer tram del camí de ronda entre Lloret i Fenals.

I acabem amb la crònica del primer bany de l’any que va aplegar la xifra rècord de 221 persones. 221 valents que es van banyar al mar aquest diumenge.

Darrers Programes

La Llista – 7 Febrer 2023

La Llista – 6 Febrer 2023