26.2 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

Bon Dia Bona Hora – 10 Juny 2021

Avui parlem de dues campanyes de Lloret Turisme. Lloret Turisme acaba d’impulsar dues campanyes per al turisme de proximitat. Una porta per lema “Ganes de veure’t” i l’altra, “Lloret Family Spoilers”.

De les dues campanyes en parlarem amb l’alcalde, Jaume Dulsat, que ens dona tots els detalls al respecte.

Parlem amb Irhad Katana, responsable de l’hotel Casa Coco, que acaba d’obrir les portes a Lloret de Mar. Volem saber com és aquesta nova oferta per a la destinació.

Lloret de Mar és un dels municipis gironins on es farà una marató de vacunació sense cita prèvia. Serà el 17 de juny. Ho expliquem.

CCOO inaugura nou local a Lloret de Mar. La intenció és acostar el sindicat a la població. Escoltem declaracions d’Antonio Ferro i parlarem amb la secretària general de CCOO a les comarques gironines, Belén López.

I també s’inaugura a Lloret una seu de l’empresa Domini Ambiental. Es dedica al foment de les energies renovables, com la fotovoltàica, la geotèrmia o la biomassa. Els detalls els comenta el responsable del local a Lloret, Jordi Xapellí.

La recta final del BDBH la dediquem als esports. El Club Futbol Lloret té una cita molt important aquest vespre, ja que si guanya arribarà a l’última jornada amb opcions de poder lluitar per l’ascens a Tercera Divisió.

Darrers Programes

DARRERS PODCASTS
A LA CARTA