27.7 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

Bon Dia Bona Hora – 10 Juny 2022

L'informatiu matinal

Acabem la setmana explicant-vos que l’Institut Escola de Lloret participa en una simulació sobre el funcionament de la ONU que es fa en anglès. Un grup d’alumnes de l’Institut-Escola de Lloret participarà per primera vegada en la simulació educativa sobre les Nacions Unides que es fa avui i al llarg del cap de setmana a Barcelona. La iniciativa aplega 200 alumnes, d’escoles catalanes, espanyoles i internacionals (Hongria i Geòrgia), que simularan que són delegats de la ONU. Dels 22 centres educatius participants, els únics de les comarques de Girona són un de Ripoll i l’Institut-Escola, amb alumnes de 4rt de la ESO. Es passaran el cap de setmana analitzant, discutint, negociant i fent propostes per tractar de resoldre un repte de l’actualitat global. En aquesta edició, el tema a debat és les oportunitats o els inconvenients de la intel·ligència artificial per aconseguir els objectius de desenvolupament sostenible. En el programa d’avui parlem amb un dels responsables, Joan Rovira.

Avui ens fixem en una sessió informativa adreçada a botigues i altres establiments perquè sàpiguen com demanar noves subvencions de la Generalitat. En parlem amb Silvia Fàbrega, del consell comarcal de la Selva.

Després ens fem ressò de la iniciativa Pirates a la Brava, que arriba a finals d’aquest mes, amb la presència del doble de Johnny Depp a Espanya com a principal al·licient.

També tenim temps per als esports amb diferents cites i competicions, a més de parlar dels germans Grau i de Miguel Molina.

En la segona part, desgranem l’agenda del cap de setmana, marcada per una xerrada avui sobre la guerra i la salut mental, a més de l’obra de teatre del MISSIONER o l’espectacle de Justo Molinero amb quasi totes les entrades venudes.

Sense oblidar la Night Shopping o les actuacions de final de curs de les aules de teatre per adults.

Darrers Programes