24.8 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

Bon Dia Bona Hora – 10 Maig 2022

L'informatiu matinal

Aquest dimarts us expliquem que Lloret organitza un debat sobre la situació del mercat laboral, amb una vuitantena de professionals. Retornar el prestigi al sector de l’hostaleria, per retenir talent i atraure personal qualificat. Aquest és el repte, així com la demanda que ha fet l’alcalde de Lloret, en la jornada de debat organitzada aquest dilluns per part de l’Ajuntament, sobre el mercat laboral. La sessió de treball, feta en el Teatre, ha comptat amb una 80a de professionals inscrits, entre empresaris i representants de gremis. En la clausura de la jornada, Jaume Dulsat ha anunciat que cal evolucionar i posar les persones en el centre de tot. El debat ha comptat amb una taula rodona on els hotels han posat de manifest la dificultat d’atraure personal i han constatat que actualment els potencials treballadors busquen altres al·licients més enllà d’un bon salari, com uns bons horaris o perspectives de creixement laboral. En el programa d’avui escoltem l’alcalde, uns quants empresaris i el regidor de Promoció Econòmica, Jordi Orobitg.

Avui sabem perquè Nino Gomez deixa la presidència del gremi de restaurants. El tindrem als estudis.

Més tard, parlem amb uns quants alumnes de l’institut Rocagrossa, sobre les olimpíades que organitzen el proper divendres per a 900 joves de tots els centres educatius de la vila i dos de fora.

També parlem dels Jocs Emporion, en què Lloret de Mar serà, un any més, una de les seus d’aquest esdeveniment. Se celebra a la comarca de La Selva del 13 al 15 de maig, i enguany recupera el format habitual. 

I acabem dient que el club Karate Do Lloret va aconseguir 14 medalles en el Trofeu Dojo, disputat aquest cap de setmana a Sant Feliu de Guíxols.

Darrers Programes