11.7 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

Bon Dia Bona Hora – 10 Març 2023

Aquest divedres us expliquem que la Torxa dels Special Olympics passarà per Lloret de Mar a finals d’aquest mes de març. Recorrerà fins a 14 poblacions catalanes, abans de donar pas a l’esdeveniment esportiu més important per a persones amb discapacitat intel·lectuals. Els Special Olympics se celebraran del 30 de març al 2 d’abril a […]

Aquest divedres us expliquem que la Torxa dels Special Olympics passarà per Lloret de Mar a finals d’aquest mes de març. Recorrerà fins a 14 poblacions catalanes, abans de donar pas a l’esdeveniment esportiu més important per a persones amb discapacitat intel·lectuals. Els Special Olympics se celebraran del 30 de març al 2 d’abril a Granollers. Hi participaran 1.500 esportistes amb discapacitat intel·lectual d’arreu del món que competiran en 14 disciplines, com bàsquet, futbol, atletisme, hoquei, natació, gimnàstica o pàdel. A Lloret, la torxa dels Special Olympics va desfilar pels carrers de la vila en diferents ocasions, com al 2018 i 2014. Recordem que el municipi va ser-ne la seu l’any 2006. Una edició molt participativa, segons els organitzadors, als quals escoltarem. I entrevistem la regidora d’Esports, Anna Garcia-Castany.

Expliquem que hi ha 6 alumnes de l’institut Rocagrossa que estan a Venècia amb un projecte d’Esrasmus sobre la conservació dels mars i les platges. Els acompanya el director Quique Molina, a qui sentim.

Tot seguit, destaquem que s’ha engegat un concurs de pintura a sobre de banderoles reciclades, dins de la Capital de la Cultura Catalana. Organitzen els Pintors de Lloret. En parlarem amb una integrant, Stella Gonzalez.

Després, comentem que una exposició de fotografia sobre violència domèstica de la fundació Sergi ha fet parada a la Biblioteca. I que aquest divendres es duu a terme l’últim taller dedicat a les dones amb el nom de MOSAIC.

A més, ens farem ressò de l’acte electoral fet ahir al Teatre amb els representants de Junts per Catalunya a Lloret, acompanyats de Xavier Trias.

A la segona part, anunciem els partits del cap de setmana així com l’agenda d’aquests dies, marcada per actes relacionats amb el 8M.

Darrers Programes