7.6 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

Bon Dia Bona Hora – 10 Novembre 2022

L'informatiu matinal

Avui comença, de manera oficial, la Festa Major de Sant Romà 2022. Aquest dimecres s’ha presentat el cartell de la Festa Major de Sant Romà d’aquest any. Una imatge festiva amb elements propis de Lloret de Mar, que ha dissenyat Harleen Kumar Kaur, alumna del Batxillerat Artístic de l’institut Coll i Rodés. L’escoltem.

També escoltem a la pregonera d’aquest any, Maria Àngels Font, que aquest vespre es connectarà des de 7.000 quilòmetres de distància, a Atlanta, per donar el tret de sortida de la Festa Major. A nosaltres ens ha fet arribar unes paraules valorant que l’hagin escollit com a pregonera.

També parlem de la Festa Major amb la regidora del Casal Municipal de la Gent Gran, Arantxa Jiménez, per saber com es presenta la sopa de l’àvia, que es repartirà avui, després del pregó.

Entrevistem la regidora de Platges, Marina Nicolàs, perquè l’Ajuntament ha obert dos trams de la platja de Lloret per a gossos. En coneixerem els detalls amb la regidora.

També parlem amb la gerent de Lloret Turisme, Elizabeth Keegan, per valorar les dades d’aquesta edició del Lloret Outdoor Summer Festival, que ha sumat més de 4.000 persones de públic.

Aquesta tarda, a partir de les set, es farà una nova jornada sobre mobilitat a la sala polivalent de la Biblioteca. L’acte se centrarà en com pacificar el cas antic. Ho comentem amb detall.

Escoltem, també, la jove Lloretenca Laura Gibert, perquè demà estrena el seu primer single, titulat: “Ni la moto”.

Aquest vespre, hi ha sessió del Cineclub Adler, amb la projecció de la pel·lícula Lamb. També ho expliquem, fent èmfasi en què el passi començarà a les nou de la nit, mitja hora més tard de l’habitual, per no coincidir amb el pregó de Festa Major.

En plana esportiva, expliquem com es presenta aquesta temporada de natació artística per a la lloretenca Mireia Hernández i recordem que Lloret de Mar acull avui dijous el Campionat Territorial d’atletisme adaptat, amb uns 200 esportistes.

Darrers Programes