7.6 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

Bon Dia Bona Hora – 10 Octubre 2022

L'informatiu matinal

L’Ajuntament no registrarà cap petició de comunicació de crema de restes vegetals. La nova Llei de residus i sòls contaminants per a una economia circular prohibeix fer cremes controlades durant tot l’any.

La normativa especifica que “no està permesa la crema de residus vegetals generats en l’entorn agrari o silvícola” perquè cal prioritzar el reciclatge de les restes vegetals, mitjançant tractament biològic, per fer-ne compost.

D’acord amb l’ordenança de civisme i convivència ciutadana de Lloret, les restes d’esporga i d’altres restes vegetals produïdes per usuaris particulars podran ser lliurades al servei de recollida domiciliària, juntament amb la fracció orgànica, sempre i quan sigui en quantitats reduïdes (com a màxim uns 25 litres per dia).

Amb el regidor de Protecció Civil, Jordi Sais, expliquem que l’Ajuntament ja no registrarà cap petició de comunicació de crema de restes vegetals.

Sabem com va anar el congrés de plogging que es va fer a Lloret de Mar divendres i dissabte, amb taules rodones i la celebració del “Plogging Day”. Per això entrevistem a Teresa Ferrés, que és presidenta del congrés i de la cooperativa Mar de Dones.

Expliquem, també, com ha anat, aquest cap de setmana, MontPhoto, el festival internacional de fotografia de natura que cada any es du a terme a la nostra població. 

En plana política, anunciem que el PP de Lloret ha creat un número de WhatsApp perquè tots els veïns puguin tenir comunicació directa amb la formació i, d’aquesta manera, copsar quines són les necessitats del poble a l’hora d’elaborar el programa electoral per al 2023.

Fem un repàs dels resultats esportius del cap de setmana. Una informació que ampliarà, a partir de les nou, en Moisés García al programa Lloret Esportiu.

Darrers Programes