24.7 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

Bon Dia Bona Hora – 11 Abril 2023

L'informatiu matinal

Avui parlem d’un nou premi que s’ha creat a Lloret de Mar: la Tortuga d’Or. L’associació Plurals LGBT+ ha creat el Premi Tortuga d’Or per reconèixer la defensa i el treball en favor dels drets de les minories afectiva-sexuals.

Ara s’ha obert el termini per presentar propostes i candidatures per reconèixer socialment la lluita i el treball d’una persona, entitat, associació o empresa que hagi destacat per defensar, lluitar i donar visibilitat al col·lectiu LGTB. Tothom que ho vulgui pot fer arribar una proposta al correu [email protected] fins al 14 de maig. El guardó s’entregarà el 21 de maig, en l’acte principal de commemoració de la Setmana Contra la LGTBIFòbia. De tot plegat, en parlem amb el secretari de l’associació Plurals LGBT+, Xavi Orri.

Valorem, amb la regidora d’Igualtat, Jennifer Pérez, com ha anat durant la Setmana Santa el servei de canguratge, que s’ha ofert cada matí dels dies laborals, de 9 a 12. A més a més, també li preguntem pel nou guardó de La Tortuga d’Or.

Sabem com han anat tres dels principals tornejos que s’han celebrat aquesta Setmana Santa a Lloret de Mar. Parlem del MIC, amb una gran actuació de l’equip Juvenil del Club de Futbol Lloret, i també destaquem el torneig Globasket i la Lloret Cup d’handbol. Totes les cites han deixat milers de participants, que s’han allotjat aquests dies als hotels de la destinació. A més, també en plana esportiva, ens fem ressò del bon resultat de Daniela Guillén aquest cap de setmana.

Darrers Programes