16.6 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

Bon Dia Bona Hora – 11 Agost 2021

Aquest dimecres us expliquem que Lloret de Mar acull la quarta Marató de Vacunació sense cita prèvia, el pròxim dissabte, 14 d’agost. L’acció es durà a terme a la Biblioteca Municipal, de nou del matí a set de la tarda o fins que s’esgotin les dosis. Les franges d’edat cridades a vacunar-se són les persones […]

Aquest dimecres us expliquem que Lloret de Mar acull la quarta Marató de Vacunació sense cita prèvia, el pròxim dissabte, 14 d’agost. L’acció es durà a terme a la Biblioteca Municipal, de nou del matí a set de la tarda o fins que s’esgotin les dosis. Les franges d’edat cridades a vacunar-se són les persones majors de 12 anys. Com en les anteriors Maratons, per acollir-se a la iniciativa cal complir una sèrie de requisits. Un d’ells és que les persones han de tenir el seu equip d’atenció primària assignat a l’Àrea Bàsica de Salut Lloret-Tossa, que inclou el CAP de Lloret centre, el CAP del Rieral i el Consultori Local de Tossa. La resta de condicions és no tenir cap cita programada en cap altre centre, no haver rebut cap dosis de la vacuna i no haver passat la Covid-19 o que faci 6 mesos o més que s’ha passat la malaltia en el cas dels menors de 65 anys. A més, per vacunar-se, no s’ha de tenir cap símptoma compatible amb el coronavirus. Si se’n té algun, cal trucar abans al CAP. Ampliem tota aquesta informació entrevistant Raquel Garreta, cap d’infermeria de l’Àrea Bàsica de Salut Lloret-Tossa, i Jennifer Pérez, regidora de Salut Pública.

Seguirem parlant del Congrés Mundial de Turisme Esportiu que acull aquesta tardor Lloret de Mar. Serà el 25 i 26 de novembre, al Palau de Congressos Olympic, i comptarà amb ponents de reconegut prestigi internacional. Es preveu l’assistència de mig miler de professionals i experts del sector. Avui entrevistem Elizabeth Keegan, gerent de Lloret Turisme.

Recordarem que a partir d’avui, es poden fer les reserves per participar en les visites guiades que l’Ajuntament de Lloret de Mar torna a organitzar al Castell d’en Plaja. Es tornen a fer arran de l’èxit de l’anterior i primera convocatòria, en què totes les places van quedar esgotades en un sol dia.

A la segona part, expliquem que els clubs de rem de Lloret de Mar participaran aquest diumenge en una regata. Hi haurà la presència de diverses entitats de la vila, en totes les categories, des d’infantils fins a veterans. Parlem amb la regidora d’Esports, Anna Garcia-Castany, i amb Tomàs Rodríguez, president del club de rem Es Vano.

I també ens fem ressò de la projecció d’aquesta nit en el cicle Cinema d’Estiu. Es podrà veure la pel·lícula “Joker”, a partir de les deu de la nit, a la Plaça Esteve Fàbregas, al barri de Fenals. Escoltem les declaracions del regidor de Cultura, Cristian Fernández.

Darrers Programes