5.7 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

Bon Dia Bona Hora – 11 Febrer 2021

Avui, a tocar de les eleccions, parlem amb la presidenta d’una mesa electoral de Lloret.

Seguim parlant de les eleccions per conèixer amb profunditat el protocol especial que ha impulsat l’Ajuntament per poder garantir la seguretat de tothom aquest diumenge. Els detalls els dona el regidor de l’Oficina d’Informació i Atenció a la Ciutadania, Xavi Flores.

Transports Canals fa gairebé un any que no treballa. L’empresa s’ha vist greument afectada per la pandèmia, tot i que el seu gerent, Dani Canals, manté l’optimisme de cara al proper estiu. Escoltem a Dani Canals.

Parlem, també, amb el portaveu de Lloret en Comú, Miguel Gracia, perquè la formació demana la dimissió de la regidora de Benestar i Família, Arantxa Jiménez, a qui culpa del retard a l’hora d’entregar les beques menjador. Escoltem els arguments dels comuns i també entrevistem la regidora Arantxa Jiménez.

Aquest dimecres s’ha fet a Lloret un taller pràctic per aprendre a fer fotos i vídeos amb el telèfon mòbil per compartir-los a les xarxes socials. Una iniciativa que forma part del pla de transformació digital de la destinació. Des de la ràdio ens hi hem apropat per conèixer l’opinió dels participants. Avui els escoltem.

Darrers Programes