11.1 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

Bon Dia Bona Hora – 11 Febrer 2022

L'informatiu matinal

Acabem la setmana explicant-vos que la formació sobre ètica i sostenibilitat comença amb una sessió oberta a tothom. Dimarts que ve es dóna el tret de sortida a la formació sobre ètica i sostenibilitat, adreçada el sector turístic de Lloret de Mar. La sessió inaugural s’ha decidit fer-la oberta a tothom i no només els participants del programa, que són una trentena. Aquesta sessió, a càrrec de Jaume Marín-expert en màrqueting turístic-, posarà sobre la taula els reptes i oportunitats que representa la sostenibilitat aplicada el turisme de Lloret aquest 2022. L’acte, que comença a dos quarts de 10 del matí i que és telemàtic, comptarà amb la intervenció de l’alcalde i altres representants de la destinació. En el programa d’avui entrevistem el ponent, Jaume Marín.

Avui també ens fixem en dos centres educatius: l’institut Rocagrossa, que ha enviat tres alumnes a les olimpíades de Biologia de Catalunya, i el Pere Torrent, que fa enquestes al carrer sobre l’origen de la població i la seva ocupació laboral. 

Tot seguit, ens fem ressò de la presentació, ahir dijous, del calendari interreligiós de Lloret de Mar.

A la segona part, en plana esportiva, parlem dels esports: de les novetats de la Night Trail, dels partits del cap de setmana, de l’estada de la selecció espanyol d’hoquei adaptat i de l’entrenament que hi ha diumenge amb La Sansi.

En l’àmbit cultural, recordem que avui s’estrena la pel·lícula UNCHARTED, amb Tom Holland, rodada en part a la cala Sa Boadella i que també aquest divendres tenim teatre de primer ordre. Es tracta de FINAL DE PARTIDA, amb Jordi Bosch i Jordi Boixaderas.

Repassem les altres veus del festival SOM DE MAR, altres temes de l’agenda del cap de setmana així com de notícies destacades. 

Darrers Programes

Ple Municipal 28 Novembre 2022

Lloret Esportiu – 28 Novembre 2022