29.6 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

Bon Dia Bona Hora – 11 Gener 2021

L'informatiu matinal

Aquest dimarts us expliquem que el turisme del 2022 serà de proximitat i més sostenible, pendent de la pandèmia. Com serà el turisme aquest 2022? Doncs dependrà totalment de l’evolució de la pandèmia. Això sí, sigui com sigui, hi haurà canvis en el sector turístic. Així ho afirma el professor de Turisme de la UdG José Antonio Donaire, considerat un dels 150 investigadors més rellevants en turisme. Segons Donaire, si la pandèmia acaba, hi haurà un increment considerable de turisme, perquè la gent té ganes de tornar a marxar de vacances, però també alerta que hi haurà coses que seran diferents i el sector s’hi haurà d’adaptar.  La primera serà l’increment del turisme de proximitat. Això farà que els visitants siguin més exigents i se’ls hagi de facilitar que puguin conèixer més a fons un territori ampli entorn a la destinació on s’allotgen. L’altre gran canvi serà l’increment de la demanda d’una oferta sostenible.  Ampliem la informació entrevistant Enric Dotras, per saber el punt de vista hoteler en clau lloretenca.

CCOO organitza aquest dimecres a Lloret una assemblea de treballadors per recollir propostes sobre el conveni de l’hostaleria a Catalunya, que es comença a negociar el proper 25 de gener. En parlem amb Antonio Ferro, representant del sindicat i lloretenc.

Després, en clau esportiva, expliquem que l’increment de casos de Covid, provocats per la variant Omicron, també afecta part dels partits de competició, que s’han hagut de suspendre.

A la segona part, parlem de la jornada de donació de sang que arriba la setmana que ve a Lloret. Un gest més necessari que mai, donat que ara, després de les vacances, les reserves estan sota mínims. Entrevistem Meritxell Casacuberta, del Banc de Sang i Teixits de Girona.

I acabem anat al teatre, per saber com comença aquest mes de gener i com ha anat la campanya de Nadal i Reis. Tot plegat, ens ho diu la directora de l’equipament municipal, Amaranta Gibert.

Darrers Programes