7.4 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

Bon Dia Bona Hora – 11 Gener 2023

Avui ens fem ressò de les destrosses a l’escola Pere Torrent durant les festes de Nadal i Reis. Segons l’Associació de Famílies d’Alumnes (AFA), el passat dijous van descobrir que s’hi havien dut a terme diferents desperfectes a les persianes, a les escoles d’accés per darrere, a les finestres així com al mural que va […]

Avui ens fem ressò de les destrosses a l’escola Pere Torrent durant les festes de Nadal i Reis. Segons l’Associació de Famílies d’Alumnes (AFA), el passat dijous van descobrir que s’hi havien dut a terme diferents desperfectes a les persianes, a les escoles d’accés per darrere, a les finestres així com al mural que va pintar l’artista Odie, dedicat a l’escola. No saben qui ho ha fet ni tampoc el motiu què hi ha al darrere. L’AFA explica que, en adornar-se de les destrosses, van avisar ràpidament l’Ajuntament -que va activar el servei de la Brigada Municipal- així com a la direcció del centre. Uns i altres han estat treballant a contrarellotge per netejar els desperfectes amb l’objectiu que les classes hagin pogut començar amb normalitat aquest dilluns, 9 de gener. Segons fonts municipals, s’ha presentat la denúncia corresponent i s’ha reforçat la vigilància.

També expliquem en què consisteix l’acte de presentació de la Capital de la Cultura Catalana, aquest divendres a la discoteca St Trop. Entrevistem l’alcalde Jaume Dulsat.

Tot seguit, anunciem novetats de Miguel Molina i els que els inscrits en el Rally pugen a 160.

A la segona part, entrevistem el regidor d’Educació. Albert Ferrández ens explicarà que es torna a engegar el projecte de l’Ajuntament dels Infants. Dilluns hi ha la primera sessió.

I acabem amb una proposta del cineclub Adler: la pel·lícula russa AYKA. Es projecta aquest dijous al teatre. La comentem amb Joan Moret, president del cineclub.

Darrers Programes

La Llista – 7 Febrer 2023

La Llista – 6 Febrer 2023