25 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

Bon Dia Bona Hora – 11 Juliol 2022

L'informatiu matinal en format reduït d'estiu

Ja ha començat la nova campanya de civisme de Lloret Turisme. Després de dos anys de destinar la campanya de civisme a la pandèmia, aquest any Lloret Turisme i l’Ajuntament han volgut enviar un missatge als visitants perquè tinguin cura del municipi.

En aquest sentit, el missatge que se’ls envia és el següent: “Our 40.691 neighbours like you when you love Lloret”. És a dir, “Als nostres 40.691 veïns els agrades quan tu estimes Lloret”. L’objectiu és fer una crida al bon comportament a tots els visitants que passen les seves vacances a la destinació.

Els detalls els coneixem amb la gerent de Lloret Turisme, Elizabeth Keegan.

L’Associació de Comerciants i l’Ajuntament ja han començat a repartir els mocadors de Santa Cristina. Escoltem declaracions del gerent de l’entitat i de la regidora de Comerç, Francesc Alsina i Lara Torres.

Ens fem ressò de la mort d’Enric Reguant, un dels membres més actius del Xino Xano, a qui se’l coneixia com el barber dels cabells blancs. 

Acabem amb els esports, sabem com va anar ahir la travessia Yasuji Fusano, organitzada pel Club Natació Lloret. I també com la final del Campionat de Catalunya sub-16 d’atletisme.

Darrers Programes