28.7 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

Bon Dia Bona Hora – 11 Juny 2021

L'informatiu matinal

Acabem la setmana explicant-vos que el Water World obre avui les portes, després d’anunciar que invertirà quatre milions d’euros per ampliar el parc aquàtic a Lloret. En concret, hi ha la intenció d’incorporar dues zones noves: una enfocada al públic familiar i l’altre als visitants més atrevits, on hi haurà ubicada una atracció considerada “emblemàtica”. Les obres, però, no es preveuen que comencin fins d’aquí a dos anys, aproximadament. Abans de la pandèmia, el grup gironí Parcs Aquàtics de la Costa Brava va adquirir una finca de 8.000 metres quadrats. Segons la companyia, el terreny està qualificat al POUM com a zona rústica verda, qualificació que s’ha de modificar per tal de poder-hi edificar. En aquest sentit, l’Ajuntament de Lloret ha afirmat que els tràmits per realitzar aquesta modificació estan en marxa, segons apunta el Diari de Girona. Amb aquesta ampliació, Water World vol fer un salt de qualitat. Els nous tobogans de l’atracció seran adquirits a la prestigiosa empresa canadenca ProSlide Technology, especialitzada en atraccions aquàtiques. Entrevistem el director de Water World, Julià López-Arenas.

Expliquem que Lloret de Mar compta amb una nova campanya promocional. El seu lema és “Lloret Family Spoilers”, i està adreçada a captar turisme familiar de proximitat. Per saber-ne més, entrevistem Elizabeth Keegan, gerent de Lloret Turisme, a qui també li preguntarem per la participació que faran aquets cap de setmana a la fira BTravel de Barcelona.

Després, ens fem ressò del nou mètode de preselecció de personal que ha impulsat el Servei d’Ocupació Municipal. L’objectiu és que les empreses puguin veure en acció als seus futurs treballadors. Escoltem les declaracions del regidor de Promoció Econòmica, Jordi Orobitg.

També recordem que ja ha entrat en funcionament el nou caixer automàtic que ha instal·lat l’Ajuntament de Lloret per a pagar els tributs municipals. Recordem que el servei es troba a l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OIAC) i que permet abonar els impostos en targeta i en efectiu. Escoltem la regidora de Serveis Econòmics, Lara Torres.

Després, obrim plana esportiva per comentar diversos temes. Entrevistem Eduard Coloma, president del Club de Futbol Lloret, per saber com va anar el decisiu partit que va disputar l’equip ahir a la nit davant del Llagostera “B”. A més, repassem altres cites com la participació del Club Esportiu Aigües Obertes en l’Oncoswim. D’altra banda, també entrevistem Tito Pueyo, un dels organitzadors de la Lloret Night Trail, per saber com avancen les inscripcions de la prova.

Darrers Programes

DARRERS PODCASTS
A LA CARTA