23.6 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

Bon Dia Bona Hora – 11 Novembre 2021

L'informatiu matinal

Salvador Pujós ha estat el pregoner de la Festa Major d’aquest 2021 i avui l’escoltarem.

El pregoner ja va avisar que no prepararia cap guió i així ha estat el seu discurs, amb bromes i aplaudiments constants. Aquest dimecres a la Casa de la Cultura, Pujós ha parlat ‘tal com raja’ i ha demanat que “no perdem les arrels” en referència a Lloret de Mar, el català i el teatre. L’hi escoltem un fragment del que va dir i també a l’alcalde, Jaume Dulsat.

Parlem amb la presidenta de Càritas Lloret, Lucía Echegoyen, per valorar dos donatius destacats: d’una banda el dels veïns de la urbanització Lloret de Dalt, que han fet un recapte d’aliments. D’altra banda, la donació de més de 2.000 euros que ha fet l’Ajuntament per la venda de les mascaretes solidàries.

La formació de Junts de Lloret de Mar ha preparat una taula rodona aquest vespre per parlar sobre emprenedoria. Els convidats són Nino Gómez, Míriam Clua i Isaac Lloveras. En donem els detalls escoltant les declaracions d’un representant de Junts, Tomàs Rodríguez.

En plana cultural, entrevistem a Carles Sans, membre del Tricicle, que actuarà al Teatre de Lloret demà al vespre. Com que el grup ha decidit fer un descans indefinit, l’artista recorre els teatres per explicar, en solitari, anècdotes de la companyia, sempre en clau d’humor.

També en plana cultural, parlem amb l’organitzadora del festival Lloret Negre, Angelique Pfitzner, perquè aquest dissabte hi ha una jornada farcida d’actes i en volem tots els detalls.

Darrers Programes