7 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

Bon Dia Bona Hora – 11 Novembre 2022

L'informatiu matinal

Una dona empoderada i amb lideratge, com a periodista de la CNN en Español, als Estats Units. Així és Maria Àngels Font, la pregonera de la Festa Major de Sant Romà, qui ha ofert el seu discurs a 7.000 km de distància.

Font es defineix com a “dona lloretenca, exitosa, immigrant, amb el suport de la familia i amics”, i ha assegurat que tot i viure des de fa més de 20 anys als Estats Units, on ha fet realitat el “somni americà” té el cor a Lloret.

En el pregó, la Maria Àngels ha repassat la seva trajectòria vital i professional, i ha explicat amb tot detall en què consisteix la seva feina. A la CNN és directora editorial, és a dir, decideix quines notícies sortiran en pantalla i el tractament que reben al programa informatiu ‘Panorama Mundial’.

Amb aquest tasca, des del 2013, la Maria Àngels Font, juntament amb tot el seu equip de la CNN en espanyol, ha rebut fins a tres premis Emmy, que són el màxim reconeixement televisiu als Estats Units. L’escoltem.

Avui expliquem com ha anat la jornada sobre la pacificació del casc antic, feta aquest dijous a la Biblioteca.

Comentem que la fundació Princesa de Girona ha triat Lloret com a seu d’un campus amb 50 joves per a formar-los com a líders i emprenedors.

També ens fem ressò de la crida a trobar voluntaris per als hospitals i sociosanitaris, per acompanyar els pacients, especialment els de llarga durada.

Estrenem la primera cançó de la Laura Gibert, titulada NI LA MOTO.

Anunciem tots els partits i competicions del cap de setmana, així com l’agenda de la Festa Major d’aquests dies. Hi ha de tot: des de la Fira Medieval fins a teatre, cant coral, visites o petanca.

Darrers Programes

Ple Municipal 28 Novembre 2022

Lloret Esportiu – 28 Novembre 2022

Cocodril Club – 27 Novembre 2022