16.7 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

Bon Dia Bona Hora – 11 Octubre 2021

L'informatiu matinal

Ja han començat les obres del camí de ronda entre Lloret i Fenals. De moment, s’està fent la primera i la segona fase del projecte, és a dir, els trams que van de la Roca d’en Maig fins a Cala Banys i de Cala Banys fins al castell de Sant Joan.

En aquesta zona s’està adequant l’actual camí i s’està millorant la seguretat dels vianants. Fins ara, els terrenys de Cala Banys per on passa el camí de ronda eren privats, però l’Ajuntament els ha expropiat.

Quedarà pendent, ara, l’expropiació de la resta de camí, entre el castell de Sant Joan i Fenals. De tot plegat, en parlem amb el regidor d’Urbanisme, Albert Robert.

Aquesta setmana, dijous i divendres, hi ha donació de sang a Lloret i, com sempre, en fem una prèvia amb la promotora del Banc de Sang i Teixits de Girona, Meritxell Casacuberta.

El Banc del Temps reprèn els seus tallers a partir d’avui. En donem tots els detalls amb una representant de l’Aurora, que és qui gestiona el Banc del Temps, Maite Rodríguez.

En plana esportiva, parlem amb Marc Ausió per saber com ha anat el torneig Eurockey Cup, que s’ha disputat aquests últims dies entre Lloret i Blanes.

I també, com fem cada dilluns, repassem els resultats d’aquest cap de setmana dels principals esportistes de la vila. Ja avancem que ha estat un cap de setmana negre per als equips lloretencs.

Darrers Programes