7 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

Bon Dia Bona Hora – 11 Octubre 2022

Aquest dimarts us expliquem que una desena de tour-operadors, de visita per Catalunya, faran parada dijous a Lloret per conèixer els espais per a congressos o esdeveniments. Aquests agents venen de França, Regne Unit, Itàlia, Benelux, països nòrdics i del centre d’Europa, i estan especialitzats en turisme de reunions. Avui passen el matí en un […]

Aquest dimarts us expliquem que una desena de tour-operadors, de visita per Catalunya, faran parada dijous a Lloret per conèixer els espais per a congressos o esdeveniments. Aquests agents venen de França, Regne Unit, Itàlia, Benelux, països nòrdics i del centre d’Europa, i estan especialitzats en turisme de reunions. Avui passen el matí en un centre de convencions a Port Aventura amb empreses catalanes i a la tarda comencen un seguit de viatges pel territori. Entre els assistents, hi ha Montse Belisario, directora del Lloret Convention Bureau, que destaca que el grup que vindrà a Lloret el formen una desena de persones dels mercats de França, Alemanya, Polònia i Itàlia.  En el programa d’avui, escoltem la Montse i entrevistem el director de l’Agència Catalana de Turisme, Narcís Ferrer.

D’altra banda, Lloret de Mar serà, a partir de demà, una de les seus de la Setmana Catalana de l’Esport. Se celebra del 13 al 23 d’octubre, amb l’objectiu de donar visibilitat als esportistes i a les instal·lacions del territori.

Després sabem com ha anat la visita de l’oficina del Sindic de Greuges, aquest dilluns a Lloret, on s’han recollit queixes i consultes dels veïns. Sabem de quina tipologia i la quantitat, parlant amb Jaume Saura, adjunt de la Síndica.

També ens fem ressò del conveni signat aquest dilluns entre l’Ajuntament i l’Agrupació de Defensa Forestal, amb l’objectiu d’impulsar el pla d’ordenació forestal al territori lloretenc.

A la segona part, valorem les donacions de sang recollides a Lloret, en el marc del congrés internacional de policies, així com les jornades europees de patrimoni i l’estada a Grècia del fòrum de les rutes culturals europees.

Darrers Programes

Ple Municipal 28 Novembre 2022

Lloret Esportiu – 28 Novembre 2022

Cocodril Club – 27 Novembre 2022