31.5 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

Bon Dia Bona Hora – 12 Abril 2022

L'informatiu matinal

Aquest dimarts us expliquem que l’ocupació prevista de Setmana Santa a les comarques de Girona és del 70%. La Federació d’Hostaleria de les comarques gironines preveu una ocupació hotelera mitjana a la demarcació d’entre el 65 i el 70% durant els quatre dies festius de la Setmana Santa. La resta de la setmana s’espera una ocupació baixa. El sector destaca que, després de dos anys de restriccions per la crisi, la possible reactivació dels mercats emissors fan augurar un augment de visitants. Per això, molts empresaris han decidit obrir. En concret, a la demarcació de Girona s’oferiran un 89% de les places hoteleres (n’hi ha prop de 85.000) i un 95% dels establiments de restauració estaran oberts. En general, la previsió d’ocupació mitjana per a tot el territori de Girona és del 65 % i el 70 %. Tot i així, els empresaris apunten que s’esperen algunes reserves d’última hora, que no faran variaran gaire les xifres d’ocupació previstes. Nosaltres entrevistem el president del gremi d’hostaleria de Lloret, Enric Dotras, per saber les dades locals.

Avui escoltem unes quantes alumnes de l’Institut-Escola, que ens demanen que donem sang la setmana que ve a Lloret. Han fet un eslògan i han dissenyat el cartell de la campanya.

Ens fem ressò de l’estada de l’exporter Juan Carlos Unzué aquest dilluns a Lloret, que ha presentat el seu llibre com a malalt d’ELA, l’esclerosi lateral amiotròfica.

A més, donem dades d’ocupació esportiva d’aquests dies a Lloret de Setmana Santa, amb 5.000 participants, a banda dels acompanyants.

També destallem les xifres del Globasket i la Lloret Cup d’handbol, dos esdeveniments esportius que han començat aquest cap de setmana i que s’allarguen uns quants dies a la vila, fomentant una ocupació important, que recupera les dades d’abans de la pandèmia.

I recuperem altres notícies d’interès, com el videomapping que s’estrena aquest divendres a la Casa de la Cultura.

Darrers Programes