23.1 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

Bon Dia Bona Hora – 12 Abril 2023

L'informatiu matinal

Nous seminaris del SOM, el Servei d’Ocupació Municipal. El departament de Promoció Econòmica de l’Ajuntament, a través del SOM, impulsa un nou cicle de seminaris gratuïts de formació per a empreses i persones emprenedores. En concret, s’han programat tres propostes diferents: dues per aprendre a fer dissenys i vídeos amb el programa Canva i l’altre, per conèixer el funcionament de Reempresa, el Marketplacede negocis en traspàs.

Les dues primeres es faran el 21 i 28 d’abril, al centre cívic del Rieral, a càrrec d’Emma Bover; mentre que el tercer seminari es farà el 12 de maig, a Can Saragossa, amb Jordi Llens, que és el responsable de Reempresa a Girona. En parlem, de tot plegat, amb el regidor de Promoció Econòmica, Jordi Orobitg.

Aquest dijous hi haurà un nou debat dins dels actes de la Capital de la Cultura Catalana. En aquesta ocasió, es parlarà sobre els primers turistes a Lloret de Mar i com ha evolucionat el turisme, tant aquí com arreu de Catalunya. Els convidats són el lloretenc Salvador Palaudelmàs, que va ser Obrer Major de Santa Cristina durant molts anys, i la doctora Dolors Vidal, especialista en turisme. Parlem amb ells.

Entrevistem també al director Lloretenc Xavier Albertí, perquè aquest divendres farà al Teatre de Lloret l’estrena a Catalunya de la seva obra “Don Ramón María Del Valle-Inclán”. Ell mateix ens en dona els detalls.

I més teatre, perquè el Grup Jubil ha preparat una doble funció aquest cap de setmana amb l’obra “Ser o no ser” i el musical “¡Qué tiempo tan feliz!”. Qui ens en parla és la directora, Montse Xapellí.

Acabem el BDBH parlant amb l’escriptora Nadine Larqué, que aquest dijous presenta el seu llibre “Viaje al centro de mi mente”. Qui l’ha convidat és l’Aurora, en el marc dels Dijous de l’Aurora. La cita és demà, a les set de la tarda, a la Biblioteca.

Darrers Programes