10.5 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

Bon Dia Bona Hora – 12 Agost 2022

Acabem la setmana fent-nos ressò de la queixa de Ciutadans sobre la suspensió del ple de l’agost ha fet convocar una sessió extraordinària. S’ha previst la setmana que ve, a l’Ajuntament de Lloret de Mar, amb un únic punt en l’ordre del dia. Serà el proper dimecres, 17 d’agost. La finalitat és facultar l’alcalde per […]

Acabem la setmana fent-nos ressò de la queixa de Ciutadans sobre la suspensió del ple de l’agost ha fet convocar una sessió extraordinària. S’ha previst la setmana que ve, a l’Ajuntament de Lloret de Mar, amb un únic punt en l’ordre del dia. Serà el proper dimecres, 17 d’agost. La finalitat és facultar l’alcalde per suspendre un ple en un mes com l’agost, en què tradicionalment no es fa cap plenari de caire ordinari. Tot plegat prové d’un comunicat de Cs, el principal grup de l’oposició, en què amenaçava de portar el govern local als tribunals si l’alcalde no convocava el ple del mes d’agost. En el programa d’avui entrevistem Miguel Ángel González de Cs i tot seguit Jordi Sais, regidor dels Serveis Jurídics de l’Ajuntament.

El Rally de Lloret celebrarà el seu desè aniversari el 10 i 11 de febrer del 2023 i ho farà amb diverses novetats. Les explicarem al BDBH.

Tot seguit, anunciem que la campanya extraordinària de sang canvia d’ubicació. Enlloc de fer-se al bus, s’ubica en un dels indrets habituals: el centre cívic del Rieral.

Ens fixem també en l’agenda del cap de setmana, marcada pel concert avui de l’orquestra dirigida per Horst Sohm. Un repertori clàssic i solidari. A continuació, parlem amb Francisco Gonzalez de les festes del Molí, Mas Vilà i Can Ribalaigua, que comencen avui amb el pregó del regidor Xavi Flores. Sense oblidar l’actuació de Delis Duo, aquesta nit al paratge de Santa Cristina.

Darrers Programes