7.3 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

Bon Dia Bona Hora – 12 Desembre 2022

L'informatiu matinal

Lloret de Mar restaurarà el conjunt modernista de Sant Pere del Bosc. El conjunt modernista de Sant Pere del Bosc de Lloret de Mar rebrà un rentat de cara després que l’Ajuntament i els propietaris del recinte hagin signat un acord de cessió temporal de l’espai.

El consistori rebrà temporalment el monument i les casetes de l’Àngel i també el turó de Ses Pedres Lluïdores. La família Cabañes s’ha compromès a buscar vies per finançar la restauració però el consistori s’encarregarà de vigilar-lo i mantenir-lo una vegada passi a mans municipals.

L’acord de cessió no inclou les dues creus de terme i la capelles de la mare de Déu de Gràcia, que també formen part del recinte modernista. El projecte arquitectònic el va encarregar Nicolau Font quan va tornar de Cuba a principis del segle 20.

Escoltem com es valora tot plegat per part de la família, Nico Cabañas, i a continuació entrevistem el regidor de Patrimoni Cultural, Xavi Flores.

L’escola Pompeu Fabra organitza el proper divendres un mercat de Nadal solidari amb la Marató de TV3 i Catalunya Ràdio, centrada enguany en les malalties cardiovasculars.

Es dilluns, donem un repàs als resultats esportius del cap de setmana.

També expliquem que Lloret de Mar comptarà amb una nova rotonda d’entrada al municipi a la intersecció entre l’avinguda de les Alegries i l’avinguda Vila de Blanes, és a dir, una rotonda que substituirà el que popularment es coneix com l’Scalextric.

Parlem del concert de Nadal que arriba el 16 de desembre al Teatre, amb el cor de cambra de la Diputació de Girona.

Darrers Programes

La Llista – 7 Febrer 2023

La Llista – 6 Febrer 2023