9.2 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

Bon Dia Bona Hora – 12 Gener 2021

L'informatiu matinal

Avui parlem de FITUR 2022. La Fira Internacional de Turisme de Madrid, arriba la setmana que ve, del 19 al 23 de gener, és a dir, de dimecres a diumenge, i serà de manera presencial. Es tracta de la primera cita anual per als professionals del turisme mundial i una de les fires més importants del món per als mercats receptius i emissors. A més, és de les poques fires que es mantenen al calendari, arran de la situació de pandèmia. Lloret de Mar aprofitarà la cita per presentar nous productes. Ho comentem amb la gerent de Lloret Turisme, Elizabeth Keegan.

Aquesta setmana s’ha obert el termini per sol·licitar una beca per al desplaçament dels alumnes de Lloret que cursen estudis superiors fora del municipi. La partida s’ha incrementat a 60.000 euros. Avui ho recordem i en donarem tots els detalls.

També donem els detalls sobre què cal fer per presentar-se a la convocaòria per escollir un nou jutge o jutgessa de pau substitut. El termini per presentar sol·licituds ja està obert i es tancarà el 20 de gener

Queda menys d’un mes per a la celebració del 9è Rally de Lloret, que ja ha superat el centenar d’inscripcions, amb participants d’arreu de l’Estat espanyol però també d’altres països. Ho valorarem en el programa d’avui. Entrevistem Guillem Pérez, director esportiu de l’empresa organitzadora, V-Line, i també parlem amb el regidor de Participació Econòmica, Jordi Orobitg.

Al regidor Orobitg, com a responsable de l’àrea d’Emergència Climàtica, també li preguntem pel Taller participatiu PAESC Plana de la Selva, que se celebra avui a Lloret. 

Al BDBH d’avui també recordem que CCOO organitza aquesta tarda, aquí Lloret, una assemblea de treballadors. La finalitat és que facin propostes per incloure dins el conveni de l’hostaleria a Catalunya, que es comença a negociar el proper 25 de gener. 

Darrers Programes