7.3 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

Bon Dia Bona Hora – 12 Gener 2023

L'informatiu matinal

Avui us expliquem que Jessica Albiach presenta Frederic Guich com a candidat de Lloret en Comú Podem. Albiach ha vingut aquest dimecres a Lloret de Mar per presentar el candidat de Lloret en Comú Podem, Frederich Guich, a les eleccions municipals d’aquest 2023. Amb la sala polivalent de la Biblioteca plena de militants, sindicalistes, regidors i alcaldables del territori, la presidenta del grup parlamentari ha dit que la veritable alternativa a Junts i ERC no és el PSC, sinó els comuns. De Frederic Guich, ha destacat el seu tarannà com a activista. Tant Albiach com Guich han destacat la lluita contra la prolongació de l’autopista fins a Lloret així com propostes a favor de l’habitatge, les energies renovables i més atenció primària. L’alcaldable, amb tota una vida dedicada al turisme, anuncia que es presenta pels comuns perquè Lloret torni a ser un referent a Catalunya i motiu d’orgull per als veïns. En el programa d’avui escoltem les declaracions de tots dos.

També sabem quines són les preocupacions dels veïns, recollides per la formació de Junts per Catalunya a Lloret, amb motiu de les eleccions municipals.

En l’àmbit de successos, destaquem que desarticulen un grup criminal que traficava amb drogues entre Espanya i França, amb uns quants detinguts a Lloret.

A més, es dicta una ordre de crida i cerca per a un acusat d’una violació a Lloret. El processat, que s’enfronta a 9 anys de presó, no s’ha presentat al judici.

Després anunciem les xifres de visitants al patrimoni cultural de la vila durant el 2022 i direm quin és l’equipament més visitat, tot i que no hi ha sorpreses en aquest sentit. Les comentem amb el regidor Xavi Flores.

A la segona part, donem a conèixer les millores esportives previstes aquest any a Lloret, en què es vol crear un circuit per a bicicletes i monopatins amb salts, el qual té molta demanda en altres poblacions.

Darrers Programes