31.5 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

Bon Dia Bona Hora – 12 Juliol 2022

L'informatiu matinal en format reduït d'estiu

Avui comença un episodi de calor intensa que s’allarga 10 dies. Aquest període de calor, si bé no farà caure rècords, sí que comportarà gairebé deu dies com a mínim de temperatures molt altes i nits de mal dormir. El termòmetre tocarà sostre entre aquest dimecres i dijous.

Pel que fa al risc d’incendi, la comarca de la Selva, i per tant Lloret de Mar, està en el nivell 2 del pla alfa. Això vol dir que els efectius de Protecció Civil tenen com a prioritat vigilar els boscos perquè el risc d’incendi és molt alt.

De tot plegat, en parlem amb Felip Carbonell, cap de Protecció Civil del municipi.

En el programa d’avui, recuperem declaracions de Josep Valls i Roca, conegut com ‘en Bambi’, qui ha mort aquest dilluns a l’edat de 80 anys. Deixa un llegat de 50.000 fotografies -algunes inèdites- sobre el passat de la vila, amb famílies i els mots de l’època ben documentats.

Avui es dona el tret de sortida al festival d’estiu Outdoor de Lloret de Mar, amb un espectacle de Bèlgica que presenta cinc acròbates on el circ, la música i el joc s’uneixen en un caos orquestrat. Es farà a la Roca d’en Maig.

Darrers Programes