11.6 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

Bon Dia Bona Hora – 12 Maig 2021

L'informatiu matinal

Avui valorem les noves mesures anti-Covid amb l’alcalde, Jaume Dulsat.

Recordem que aquest diumenge es va aixecar l’estat d’alarma que ha estat aplicant els últims mesos i això ha implicat que ja no tinguem toc de queda nocturn. A més, paral·lelament, el Procicat va decidir que la restauració podia tornar a obrir fins a les onze de la nit per atendre la clientela al local. Són les novetats més destacades de les mesures anti-Covid que hi ha aplicades ara mateix.

Ho comentem amb l’alcalde, Jaume Dulsat, a qui també li preguntarem què li sembla el pla de reobertura de l’oci nocturn que té previst aprovar el Procicat aquesta setmana. Tot i així, aquest pla quedarà supeditat a l’aixecament de l’ordre ministerial que obliga a mantenir tancades les discoteques i sales de ball i que es va decretar a l’agost, amb l’aval de totes les comunitats autònomes.

L’Associació Protectora d’Animals Sense Casa de Lloret de Mar demana ajuda per ajudar a sobreviure 23 gatets acabats de néixer que es van trobar abandonats. Tractem aquesta qüestió amb una representant de l’entitat, Stella González.

La lloretenca Ary Martín acaba de publicar un nou single i el seu primer videoclip professional. Ens en dona tots els detalls ella mateixa.

Seguim en l’àmbit musical per anunciar el concert que organitzen els Amics de la Música per aquest divendres al vespre. Parlem amb el pianista convidat, Rafael Vargas de Prado.

En plana esportiva, expliquem que el Club Hoquei Lloret juga aquesta nit contra el Caldes. Un partit vital per aconseguir la permanència, que es disputarà al Pavelló Municipal d’Esports a tres quarts de nou.

Darrers Programes