8 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

Bon Dia Bona Hora – 12 Maig 2022

L'informatiu matinal

L’Ajuntament ha volgut fer un reconeixement a la trentena de ciutadans ucraïnesos que viuen a Lloret i que durant les últimes setmanes han fet de traductors, han acompanyat els nouvinguts al CAP, han recollit i repartit tot tipus d’ajuda i, fins i tot, han organitzat esdeveniments culturals benèfics per als refugiats. L’acte es va fer ahir, on també es va fer un reconeixement a dos treballadors de l’Ajuntament jubilats, que han col·laborat amb les tasques d’empadronament. Vam ser a l’acte i avui expliquem com va anar.

Entrevistem la gerent de Lloret Turisme, ElizabethKeegan, per comentar diferents temes. D’una banda, parlem de la COPA AFIA de futbol, que es farà a Lloret entre finals de maig i principis de juny, i que comptarà amb uns 900 brasilers. També comentem la visita de dos influencers que són runners d’origen brasiler, que van ser a Lloret el cap de setmana passat. De promoció turística, també volem saber com va anar la participació de Lloret a la fira  Expo SportsOutdoor Barcelona. I, encara en plana turística, comentem amb Elizabeth Keegan en què consisteix el cap de setmana temàtic “Dies d’aventures”, que tindrà lloc el 21 i 22 de maig.

El Cineclub Adler projecta aquest vespre el documental “Ainhoa, yo no soyesa”, a dos quarts de nou del vespre, al Teatre. En parlem amb el president de l’entitat, Joan Moret.

Ja ha començat el festival de guitarra del mediterrani i en comentem tots els detalls amb l’organitzador, Toni Blasi.

Aquest diumenge, el Teatre de Lloret acull l’espectacle familiar “La motxilla de l’Ada”, protagonitzat per una nena trans. La informació l’ampliem amb una de les actrius, Txell Botey.

Avui es commemora el Dia Escolar de les Matemàtiques i el col·legi Immaculada Concepció s’hi suma amb una fira i altres activitats que comentem escoltant la professora Ceci Martínez.

També expliquem que Lloret de Mar serà la seu, aquest diumenge, de la segona edició del torneig de futbol de la Federació de Penyes del Girona Futbol Club. Hi participaran deu penyes d’arreu del territori.

Darrers Programes

Lloret Esportiu – 30 Gener 2023

Cocodril Club – 29 Gener 2023

Ràdio Box – 28 Gener 2023