16.1 C
Blanes

PROGRAMA

Bon Dia Bona Hora – 13 Abril 2021

L'informatiu matinal

Avui destaquem que Lloret de Mar reactiva la campanya “Selvatans, ganes de canviar de vistes?”, per atraure visitants de La Selva. La campanya es torna a activar, després que s’hagi restringit la mobilitat, de nou, amb el confinament comarcal.

Com en l’ocasió anterior, els visitants que facin una consumició als restaurants, bars i cafeteries de la vila, o adquireixin productes en establiments comercials no essencials del municipi, podran entrar de manera gratuïta als equipaments culturals del Museu Obert de Lloret.

Recordem que la campanya ja es va posar en marxa el passat mes de febrer, amb l’anterior confinament comarcal. Les valoracions van ser molt positives i, al llarg de tres setmanes, uns dos-cents veïns i veïnes de La Selva van gaudir d’aquesta promoció.

A banda de la campanya, Lloret de Mar també amplia les seves propostes a l’aire lliure. Tots els dissabtes al matí, es pot gaudir d’activitats de marxa nòrdica, de la visita guiada Ruta Indiana, i de les gimcanes familiars “L’enigma dels Jardins” i “Enigma del bosc”.

Escoltem les declaracions de l’alcalde, Jaume Dulsat, i entrevistarem a la regidora de Bars i Restaurants i Comerç, Lara Torres, i la gerent de Lloret Turisme, Elizabeth Keegan.

En plana esportiva destaquem la participació del formador Manuel Damas, del Lloret Esportiu Futbol Sala, en un congrés internacional d’entrenadors.

Anunciem que aquesta tarda es durà a terme la quarta sessió de “Parlem-ne al carrer”, del Programa d’Estalvi Energètic i Pobresa Energètica, amb la temàtica de les energies renovables a la llar. Serà a les 6 de la tarda, a través de la plataforma ZOOM

Ens fem ressò de l’empresa que han creat els alumnes de Màrqueting i Atenció al Públic del Pla de Transició al Treball de Lloret. S’anomena “All Are One” i ofereixen els seus serveis a les empreses, per posar en pràctica tot el què han après al llarg del curs. Entrevistem la tutora, Àngels Puigdevall.

I també sabem com es presenta la primera sessió dels Dijous de l’Aurora, que comptarà amb un concert de piano i una exposició. Entrevistem la pianista Isabel Membrilla

Darrers Programes