28.5 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

Bon Dia Bona Hora – 13 Abril 2022

Avui parlem d’una iniciativa solidària per ajudar els desplaçats de la Guerra d’Ucraïna. Des de Lloret de Mar, Natàlia Beltran fa setmanes que dedica moltes hores a ajudar persones que fugen del conflicte a Ucraïna. La iniciativa va néixer a l’Escala, de la mà de les seves germanes Eva i Marisol i el seu cunyat […]

Avui parlem d’una iniciativa solidària per ajudar els desplaçats de la Guerra d’Ucraïna. Des de Lloret de Mar, Natàlia Beltran fa setmanes que dedica moltes hores a ajudar persones que fugen del conflicte a Ucraïna. La iniciativa va néixer a l’Escala, de la mà de les seves germanes Eva i Marisol i el seu cunyat Ciso, que van decidir anar a la frontera amb una autocaravana i portar ucraïnesos cap a Catalunya. Els veïns ho van saber i van voler col·laborar amb aportacions econòmiques. Tot plegat, ho va explicar la Natàlia a través del seu Facebook i de seguida diversos ucraïnesos veïns de Lloret van demanar-li ajuda per fer arribar familiars i amics aquí. De tot plegat, n’hem parlat extensament amb la Natàlia i avui escoltem l’entrevista.

Valorem com va anar, la setmana passada, la primera edició de la Tourism Talent Management, anomenada TTM. Es va dur a terme a Barcelona, organitzada per la Fundació Climent Guitart, amb la col·laboració de la Fundació CETT de Barcelona i la Fundació Jordi Comas de Platja d’Aro. En parlem amb Roberto Torregrosa, que és patró de la Fundació Climent Guitart.

El Banc del Temps ha convocat un concurs popular per trobar un nou logo. En donem tots els detalls.

Demà és 14 d’abril, dia en què es commemora l’aniversari de la proclamació de la Segona República espanyola i, com cada any, Lloret en Comú organitza un acte d’homenatge a les persones que van lluitar pels valors republicans a la vila. Serà a les 12 del migdia a la Plaça Germinal Ros.

Aquest divendres és Divendres Sant i el Xino-Xano farà la tradicional bunyolada a l’ermita de les Alegries. Ho expliquem escoltant les declaracions d’un membre de l’entitat, Miquel Joancomartí.

En clau esportiva, expliquem que José Luís Blanco ha guanyat els 5 quilòmetres d’Empúries i que el sènior masculí del club Rem Santa Cristina s’ha proclamat campió de la Lliga Catalana de Llaüt Mediterrani.

I, també en esports, recordem que avui es disputaran les finals de la Lloret Cup, la competició internacional d’handbol base, que es juga aquest dies al Pavelló del Molí.

Darrers Programes