23.1 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

Bon Dia Bona Hora – 13 Abril 2023

L'informatiu matinal

Més de 700 persones participaran aquest diumenge a la Lloretrail, que inclou el Campionat d’Espanya de Curses de Muntanya. A la prova ja hi ha confirmats corredors de 12 nacionalitats.

La Lloretrail està organitzada per La Sansi, amb el suport de l’Ajuntament de Lloret de Mar i la Diputació de Girona. L’esdeveniment esportiu comptarà amb dues distàncies: una de 7 quilòmetres, més assequible, i una de 16, més exigent.

La principal novetat és que la Lloretrail serà també el Campionat d’Espanya de Curses de Muntanya en diferents categories, on diversos corredors d’alt nivell es jugaran les places per participar en el campionat del mon de Trail.

La presentació de la quarta Lloretrail s’ha dut a terme aquest dimecres. Durant el matí, una trentena d’alumnes de l’Institut Rocagrossa han participat en un plogging, netejant de residus diferents zones per on passarà la prova esportiva. N’escoltarem uns quants així com a l’organitzador, José Luis Blanco.

Parlem amb la presidenta de Xatrac, Ariadna Peña, perquè l’entitat ja ha obert les inscripcions per a les activitat d’estiu a la Casa del Mar. Són el casal marí i les estades marines. Donem els detalls de tot plegat.

Ens fem ressò de la visita, molt especial, de Laura Gibert, ahir a l’escola Àngels Alemany. Els alumnes s’ho van passar molt bé. També ens fem ressò de la Costa Brava Stage Run, que comença demà i passa per Lloret. És la 5a edició.

També parlem amb el reconegut actor Lluís Soler, que és el convidat aquest dissabte al cicle Lloret Radical Poesia. Recitarà una selecció de textos de Jacint Verdaguer.

Una altra cita de l’agenda és la projecció d’aquest vespre del Cineclub Adler, que ofereix la pel·lícula “Clorindo Testa”. Ho comentem amb el president de l’entitat, Joan Moret.

Acabem recordant uns quantes cites d’avui dijous. Com la donació de sang avui al Rieral, amb els bombers, o el debat sobre els primers estiuejants a Cala Banys.

A més de la presentació del llibre de Nadine Larqué que organitza l’Aurora aquesta tarda a la Biblioteca i una xerrada sobre els beneficis de l’alimentació aplicats a l’activitat física i l’esport, aquesta tarda al CAP del carrer Girona.

Darrers Programes